23948sdkhjf

”Godisautomat” för industriprodukter

SavePro är en ny dispensermaskin för förbrukningsvaror inom industri. I och med det har lagret "öppet dygnet runt" vilket kan minska kostnader och arbetsmiljörisker.
Maskinen är som en godisautomat för industribruk och kan hantera allt från skyddshandskar, skyddsglasögon, plåster, till hygienprodukter eller kontorsprodukter.

Ett traditionellt lager kan ha begränsningar i öppettider och lagerhållning. Brist på produkter med ofrivilliga produktionsstopp i arbetet kan bli resultatet. Maskinen är lätt att använda och ställs lämpligen upp vid högproduktiva områden. Personalen identifierar sig i maskinen med exempelvis ID- eller passerkort, väljer sedan produkt som snabbt levereras. På bara någon minut är den anställde tillbaka på sin arbetsplats. SavePro kan också kopplas ihop med personaldatabasen så att den ser till att rätt produkt går till rätt person enligt arbetsmiljökrav. En truckförare behöver ju till exempel en viss sorts skyddshandske medan en person som jobbar med kemikalier ska ha en specifik kemskyddshandske. Intresset för SavePro, som säljs av Procurator AB, är stort bland företag med skiftanställda och hög omsättning av förbrukningsvaror.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094