23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Besök KmK Instrument på Elmia Verktygsmaskiner 14–17 maj

Vi ser framemot att få presentera våra senaste mättekniska lösningar på Elmia Verktygsmaskiner.

KmK Instrument representerar ett brett utbud av europeiska leverantörer som specialiserar sig på utveckling och tillverkning av precisionsinstrument och smart mätteknik. På mässan utlovas en hands-on upplevelse med en rad olika handmätdon, höjdmätare, instrument för mätning av ytstruktur & kontur och mycket mera. Med Bluetooth®-anslutna instrument och Sylvac Scan mätmaskin för optisk cylindrisk mätning visas lösningar för att effektivt stötta din produktionsprocess.

Med smarta Vision-AI lösningar kan du förbättra och effektivisera befintliga och nya avsyningsprocesser. På mässan visas hur annoteringsverktyget ser ut on-line och det ges exempel på uppgifter som kan ersättas eller kompletteras med hjälp av neurala nätverk kopplat till ett vision-system. På onsdagen finns även möjlighet att lyssna på föredrag med Martin Cheung, Technical Solution Engineer, KmK Instrument och få veta mer om hur du kan "Effektivisera avsyningsprocesser med hjälp av AI", stora scenen 15 maj kl. 15:45, Hall B.

KmK Instrument ställer ut i monter B07:48.

Elmia Verktygsmaskiner pågår den 14 till den 17 maj och är en del av Elmia Produktionsmässor – sex mässor som pågår parallellt: Elmia Polymer, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia 3D, Elmia Automation och Elmia Plåt.

 

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Kontaktperson

Per-Håkan Kalbhenn
vVD, Mätteknik & OFP
ph.kalbhenn@kmk-instrument.se

Sänd till en kollega

0.141