23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Elektrifiering av mobila maskiner

Framtidens mobilitet är här. Snabbare produktutveckling med HYDACs modulsystem och komponenter.

Upptäck HYDACs breda sortiment med elektiska drivlinor & batterisystem.
Idag ställs det allt högre utvecklingskrav på företagen. Vill du vara konkurrenskraftig måste du vara mer än bara innovativ, snabba leveranser är av högsta prioritet. HYDAC hjälper dig med detta som utvecklingspartner för elektrifiering av mobila maskiner. Med praktisk tillämpning och modulsystem minskar våra experter komplexiteten.

Med innovativa lösningar för e-mobility, stöttar HYDAC dig på din väg till zero-emissions: med många års erfarenhet och omfattande kunskap inom maskinkonstruktion är vi din professionella utvecklingspartner för elektrifierade maskiner. Våra experter gör en bedömning av dina utmaningar och erbjuder dig behovsanpassade lösningar som kommer att bevisa sig både idag och i framtiden - från komponenter och subsystem till hela serieutvecklingar.

Styrteknik, mjukvaru- & systemintegrering
Med det ökanda antalet direktiv och lagar är elektrifieringen av mobila maskiner inte längre frivillig. Det har blivit standard. Men elektrisk arkitektur är komplex – och komplexiteten ökar Ett optimalt samspel med alla komponenter och deras gränssnitt är särskilt viktigt här. Detta gör att kraven på systemdesign och systemintegrering ökar ännu mer. Vårt mål: att möjliggöra kortare utvecklingstider för våra kunder. Vår lösning: standardisering &  modulisering. Med expertkunskap när det gäller funktionell och elektrisk säkerhet är vi rätt partner för mjukvaruutveckling  och systemutveckling i elektriska maskiner.

Upptäck våra lösningar för e-mobility

👋 Varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning eller mer information inom:
Hydraulik - Filtrering - Elektronik - Kylning - E mobility 

--> Besök oss på Euro Mine Skellefteå 28 - 30 maj 2024. 
Euro Mine Expo är en mässa och konferens med fokus på gruvindustrin som äger rum i Sollefteå vartannat år. Den erbjuder en plattform för yrkesverksamma inom gruvindustrin att samlas, utbyta kunskap och visa upp de senaste teknikerna och innovationerna inom gruvdrift. Utställningen lockar deltagare från hela världen och är därmed en global plattform för att dela idéer och främja samarbete inom gruvsamhället.

------------------------------------------------------------------

 

HYDAC erbjuder:
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
hydac.se

Följ oss gärna på  Linkedin & Youtube för mer spännande innehåll från HYDAC.

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Sänd till en kollega

0.047