23948sdkhjf

Klätterservice årets företagare i Höganäs

Organisationen Företagarna utser årligen Årets Företagare. 2017 är det Klätterservice som har fått utmärkelsen i Höganäs.

- För oss är detta en mycket hedrande utmärkelse. Det var i Mölle företaget grundades för 10 år sedan och att få ett erkännande på hemmaplan är riktigt kul. Vi är ett grymt bra team på Klätterservice och det är tack vare alla fantastiska kollegor som företaget har uppnått detta, säger Anton Torsholm, VD på Klätterservice.


Priset på lokal nivå delas ut till företagare som utfört en prestation i sin kommun och fungerar som en förebild för andra företagare. Den lokala utmärkelsen leder vidare till en regional uttagning, som i sin tur kan leda till en uttagning på nationell nivå.


Klätterservice AB, med säte i Höganäs, är en leverantör av hantverkstjänster utförda via reparbete och utbildningar i enlighet med SPRAT, Society of Professional Rope Access Technicians.


Företaget har sedan 2007 varit engagerade i arbete på hög höjd och deras hantverkare har internationella certifikat från både SPRAT och IRATA. Klätterservice har fyra affärsområden: Infrastruktur & industri, Bygg & fastighet, Innovation, samt Utbildning. Företaget har 25 anställda och utgår från Malmö, Stockholm och Östersund.


Foto: Johan Marklund

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062