23948sdkhjf

Ökad produktivitet med processlösning från Prevas

Prevas levererar en ny processlösning till Carlsbergs mineralvattensanläggning i Helsingborg.

Prevas ska leverera en nyckelfärdig och automatiserad processombyggnad till Carlsbergs mineralvattensanläggning i Ramlösa, i Helsingborg. Det är ett totalåtagande som omfattar byggnation, processteknik, automation och montage.


I Ramlösa tappas bara naturligt mineralvatten direkt från källan. Varje år fylls flaskor och burkar med Ramlösa Original, Ramlösa Citrus, Ramlösa Fläder och många andra smaker - totalt cirka 90 miljoner liter mineralvatten.


- Prevas har mångårig erfarenhet och djup kompetens inom process och automation och kan erbjuda kompletta nyckelfärdiga lösningar. I våra uppdrag väljer vi den lösning som passar kundens behov bäst. Vi är mycket stolta över att Carlsberg fortsätter att ta vår hjälp i sin utvecklingsresa, säger Henric Persson säljansvarig på Prevas i Malmö.


Prevas erbjuder produkter och tjänster inom områden som Internet of Things och Industry 4.0, bland annat smart service, analys av molndata, uppkopplade sensorer, utveckling av nya affärsmodeller och interna processer.


Den nya lösningen, som ska öka produktiviteten i Ramlösa, kommer att driftsättas under våren 2017. Ordervärdet är på cirka 14 miljoner kronor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094