23948sdkhjf

Säkerhetslösning för distansarbete

Tekniktjänsteföretaget NTT adderar Ciscos molnsäkerhetsteknik till sina säkerhetstjänster.

Lösningen med Secure by design ska möjliggöra ett förbättrat och säkert nätverk till organisationer runt om i världen. Med funktioner som alert correlation activity och optimerade säkerhetskontroller ska företag kunna identifiera och prioritera sina sårbarheter.

– Secure by design handlar om att använda cybersäkerhet i företagets alla verksamheter, där produkten har designats från grunden att vara säker för att minimera risken för intrång. Det utökade samarbetet med Cisco kommer att stärka vår produktportfölj till både befintliga och nya kunder, säger Fredrik Olsson som är Nordenchef på NTT.

Det NTT och Cisco vill erbjuda är lösning så att företag kan säkerställa att anställda kan arbeta på distans på ett säkert och produktivt sätt - samtidigt som den digitala arbetsplatsen fungerar. 

– NTTs Secure by design ger konkreta resultat till kunder som vill åt hela värdet av Ciscos cybersäkerhetsprodukter, programvaruutveckling och nätverkslösning. Med ökningen av SaaS-integreringen - Software as a Service och antalet distanskontor och distansarbetare, kan organisationer implementera SD-WAN-lösningar för att hantera trafik och möjliggöra snabba internetanslutningar, säger John Maynard, direktör för global säkerhetsförsäljning på Cisco och avslutar:

- Tillägget av Cisco Umbrella erbjuder kunder skalbarhet, säkerhet och tillförlitlighet som behövs för att ge rätt förutsättningar till dagens distansarbetare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.096