23948sdkhjf

Kammarkollegiet tecknar avtal med cybersäkerhetsföretag

Kammarkollegiet har tecknat ramavtal omfattande revisions- och granskningstjänster med cybersäkerhetsföretaget Nixu.

Ramavtalet ger avropsberättigade parter möjlighet att enkelt och effektivt avropa tjänster inom området som syftar till att generera tids- och kostnadsbesparingar till fördelaktiga villkor.

Läs också: Från Clas Ohlson till cyberrymden

Ramavtalet kan användas för avrop av statliga myndigheter under regeringen samt myndigheter under riksdagen och andra offentligt styrda organ så som förvaltningsmyndigheter, statliga affärsverk, AP-fonder, Sveriges Domstolar och domstolsverket – runt 550 stycken.

Anbudsområdet omfattar konsulttjänster inom revision- och granskning för IT-revision. Med det avses granskning av bland mycket annat IT-styrning, ledningssystem för informationssäkerhet, drift och övervakning och molnlösningar.

– Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda våra tjänster till de myndigheter och verksamheter inom offentlig sektor som inkluderas av ramavtalet. Att Kammarkollegiet valt oss som avtalspart är ett erkännande för Nixus konkurrenskraftiga erbjudanden byggt på kostnadseffektiva tjänster, säger Björn-Erik Karlsson, Landschef för Nixu i Sverige.

Tilldelningsgrunden baseras på bäst förhållande mellan pris och kvalitet.

Ramavtalet trädde i kraft den andra mars 2020.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125