23948sdkhjf

Bravida förvärvar ventilationsföretag i Kiruna

Service- och installationstjänstleverantören Bravida kompletterar sitt erbjudande i Kiruna. Hur? Jo, genom att förvärva Ventilationskontroll & Plåt i Kiruna.

Ventilationskontroll & Plåt i Kiruna grundades av Christer Bjuhr och Hans Fors år 2000. I tjugo år har företaget utvecklat ett kunderbjudande som innefattar ventilationsentreprenader, service, OVK, injusteringar och byggplåtsarbeten.

Läs också: Han är ny regionchef i Assemblin el

2019 omsatte Ventilationskontroll & Plåt i Kiruna 14,9 miljoner kronor och sysselsatte 13 montörer.

– Förvärvet gör att vi stärker vår kompetens och bredd inom service och OVK samt att vi nu kan utföra byggplåtsarbeten i egen regi. Vi kommer nu att vara mer kompletta i vårt totala erbjudande till våra kunder, säger Tage Lundin, regionchef för Bravida, region Malmfälten.

En av ägarna, Christer Bjuhr, följer med i förvärvet och blir filialchef för Bravidas ventilationsservice i Kiruna.

– Det känns inspirerande att bli en del av Bravida, som har en stark tillväxt och kompetens i Malmfälten. Vi behöver Bravidas storlek och kompetens för att fortsatt utvecklas och trygga våra anställdas framtid, säger Christer Bjuhr.

Verksamheten övertas av Bravida 1 mars 2020. Integrationen startar på tillträdesdagen och beräknas vara klar under mars månad.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11