23948sdkhjf

Cybersäkerhetsföretag satsar på Norden

Det globala cybersäkerhetsföretaget Acronis satsar för första gången på cybersäkerhet i Sverige och Norden och lanserar i dag Acronis Cyber Platform.

Acronis erbjuder omfattande och innovativa lösningar inom backup, katastrofåterställning, skydd mot ransomware och utpressning, säker fildelning och molnlagring för både privatpersoner och företag.

Genom användning av AI-teknologi och blockchain-autentisering kan Acronis lösningar skydda all data i såväl fysiska och virtuella miljöer, som moln och mobila miljöer. Acronis har i dag över 5 miljoner kunder i 190 länder. 

I dag, den 23 april, lanserar Acronis en tidig åtkomst till nyheten Acronis Cyber Platform. Den har öppna API:er, som gör det möjligt för utvecklare att skapa och utveckla nya, egna applikationer som kan integreras med cybersäkerhetslösningar för bland annat backup, katastrofåterställning och säker filsynkning och -delning.

Under den tidiga åtkomstperioden finns tillgång till utvecklingsstöd. Formell träning och certifiering kommer att tillhandahållas vid Acronis Global Cyber Summit 2019 i Miami den 13-16 oktober.

Acronis Cyber Platform ger utvecklare tillgång till sex API/SDK:er:

  • Hanterings-API: Huvud-API för automatisering av Acronis tillhandahållande, hantering, kundfakturering, partnertjänster och konton.
  • Tjänste-API: Möjliggör hantering av tjänster för integration av tredje part eller portaler inklusive möjligheten att vitlista Acronis-tjänster. Den möjliggör också automatisering av tjänster och varningsmeddelanden samt annat understöd för leverans av Acronis tjänster.
  • SDK (Software Development Kit) för datakällor: Gör att utvecklare kan skriva plugins som skyddar en datakälla så som SaaS-program, serverprogram, IoT eller andra datakällor för plattformen.
  • SDK för datadestinationer: Gör att data kan lagras i ett stort antal destinationer så som Acronis Data Cloud, privata moln, allmänna moln, lokal lagring, programdefinierad lagring eller maskinvaruutrustning.
  • SDK för datahantering: Gör att data i plattformen kan hanteras, transformeras, sökas, komprimeras, skannas, utökas med mera.
  • SDK för tjänster: Stöder integration av kvalificerade tjänster från tredje part i Acronis Cyber Cloud.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125