23948sdkhjf

Airteam fortsätter expansionen

Ratos dotterbolag airteam fortsätter sin expansion i Sverige genom förvärv av Creovent AB och Thorszelius Ventilation & Service AB.

Airteam, en ledande leverantör av ventilationslösningar i Danmark, fortsätter att stärka sin marknadsposition i Sverige genom förvärvet av Aurvandil AB, som äger dotterbolagen Creovent och Thorszelius.

Tillsammans har de cirka 85 medarbetare med kontor i Stockholm och Uppsala. Bolagen erbjuder effektiva klimat- och ventilationslösningar inklusive service och underhållstjänster där kunderna består av fastighetsägare, byggbolag samt offentlig sektor.

Detta är det andra förvärvet som airteam gör på den svenska marknaden och totalt det tredje tilläggsförvärvet sedan Ratos blev huvudägare 2016.

- Airteam fortsätter med förvärvet av Creovent och Thorszelius den strategiska satsningen på Sverige och tillsammans med Luftkontroll Energy i Örebro, som förvärvades förra året, får airteam nu en stark marknadsposition i den expansiva Mälardalsregionen, säger Robin Molvin, Vice President Ratos.

Förvärvet förväntas slutföras under första kvartalet 2019.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.36