23948sdkhjf

Nya LED-verkstadslampor för professionellt bruk

Fickinspektionslampan RCH5S, handinspektionslampan RCH25 och projektorn PJH10 är tre nya Philips LED-verkstadslampor för professionellt bruk. De har utvecklats av Lumileds. Alla tre har en smidig dimmerfunktion och har förbättrad effekt och motståndskraft mot vatten.

När Boost-läget är för ljust för att se små detaljer och eco-läget för mörkt behöver mekanikerna en flexibel dimmerfunktion. Verktygets justerbara ljusstyrka uppfyller en mängd belysningsbehov med bara en knapptryckning. Minnesfunktionen lagrar automatiskt den senaste inställningen när lampan slås på igen. Användarna får den ljusstyrka som bäst passar deras behov, från korta inspektioner till underhåll och reparationsarbete.

Alla tre är utrustade med högkvalitativa LED-lampor som ger ett klart, intensivt ljus med högsta möjliga prestanda. LED-lamporna har en färgtemperatur på 6 000 K. De ger ett naturligt vitt ljus som är behagligare för ögat.

RCH5S och RCH25 har även en kraftfull spot, som fördelar ljuset exakt där det behövs. Dessutom är de kompatibla med samma dockningsstation som medföljer. Dockningsstationen är kompakt, flexibel, undviker förluster och ger smidig hantering.

De tre lamporna är utformade för de tuffaste miljöerna, och uppfyller IK09, en av de högsta internationella stöttålighetsstandarderna. Lamporna är täckta med gummi, vilket ger ytterligare skydd åt ett redan robust hölje.

Under stötcertifieringstesterna tappades enheterna på alla sex sidor från en höjd på 1,5 meter. Dessutom uppfyller lamporna den näst högsta internationella kapslingsklassningsstandarden - IP68. De är mycket motståndskraftiga mot vattenstänk eller till och med om de sänks ned i vatten under en längre tid. De tål också damm, olja, fett och de flesta kemikalier samt lösningsmedel.

Om mekaniker vill arbeta med båda händerna kan de använda den 360° justerbara och infällbara kroken för att hänga lamporna var de vill i verkstaden. De kan även använda den starka magneten baktill för att fästa lamporna på metallytor.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079