23948sdkhjf

Ny belysningsserie för industrin

Det ställs höga krav på belysningar som ska användas i industrisammanhang. Höga omgivningstemperaturer, smutsig miljö, kraftiga vibrationer, kemikalier och höga höjder är vanligt förekommande. Och vårt nordiska klimat kan försvaga material genom rostbildning och slitage. Malux nya MX-serie, med LED-armaturer, är speciellt framtagen för att klara dessa utmaningar.

I flera år har Malux som distributör av industribelysningar samarbetat med både leverantörer och kunder. Resultatet är en energieffektiv produktserie med funktioner som täcker de flesta behov.

Förutom industrier kan MX-armaturerna användas för att ljussätta allt från parkeringsgarage, gator, kontor, skolor till idrottsanläggningar som arenor, gymnastiksalar och elljusspår.

Armaturerna är tillverkade i robusta väder- och gasbeständiga material. Lysdioderna skyddas från för tidigt åldrande. Även monteringstillbehör, som clips och fästen, är tillverkade i rostfria- och robusta material för att inte försvagas med tiden. Hög IP-klass gör att belysningen lämpar sig väl för att användas i miljöer där krav ställs på slagtålighet och hög skyddsklass.

För att minimera antalet byten av lampor används LED-dioder i samtliga armaturer. LED-tekniken ger ökad effektivitet, låg strömförbrukning och minskar dessutom, med längre livslängd, underhållskostnader, uppger Malux.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125