23948sdkhjf

Ingår samarbetsavtal för Nash pumpservice

AxFlow AB utökar sitt serviceerbjudande för sina varumärken och industriapplikationer genom ett samarbetsavtal med Pichano Husum AB:s Gävleenhet.

AxFlow har bred erfarenhet av pumpinstallationer för processindustrin. Nu kommer de även att erbjuda reparationer och service av Nash vätskeringpumpar och andra typer av vakuumpumpar. Reparationer med bearbetning och service, där krav på prestanda, säkerhet och kvalitet är i fokus, kan nu utföras i Sverige.

Pichano Husum AB är ett Svenskt företag med verksamheter på flera orter med kunskap om och lång erfarenhet av reparationer och service av vakuumpumpar inom processindustrin.

Pichano i Gävle har 100-åriga rötter i Sverige under flera namn såsom Hydrolin, Scandinavian Mill Service SMS, Metso Mill Service MMS och Valmet Service. Sedan 2016 är Pichano i Gävle en del av Pichano-koncernen, som har komplett service och reparationskapacitet för tung processindustri.

Vid verkstaden i Gävle finns testbäddar för att testa vakuumpumpar, vilket sker både vid ankomst och efter reparation, för att säkerställa bästa prestanda och garantera bästa kvalitet och tillgänglighet för kunden.

AxFlow AB är en distributör av flödesutrustning och processpumpar med rikstäckande support och service. Företaget ingår i AxFlow-gruppen och verkar inom marknader som kemi och petrokemi, papper och massa, gruvor och mineral, stålverk, vatten och avlopp, energi, verkstadsindustri och ytbehandling.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078