23948sdkhjf

Med en fot i datan och den andra i underhållet

Mikael Sjöberg på Quale har ett bagage fyllt av underhållserfarenhet.

Mikael Sjöberg har länge arbetat med underhåll, dokumentationssystem och rapportering. Nu senaste är han på Quale.

– Jag har varit här sedan slutet av sommaren -23, och trivs jättebra. Jag upplever verkligen att man tar hand om sina medarbetare här. Man diskuterar, kompromissar och har en arbetsgivare som stöttar när och där det behövs, berättar Mikael Sjöberg i ett pressmeddelande.

Sedan hans start på Quale har han arbetat med tre större projekt. Alla har varit kopplade till underhållssystem. Främst IBM Maximo.

I hans roll ingår att det rådgiva företag. Han har även gjort förstudier och informationskartläggningar, detta för att göra det lättare att utföra ett systembyte. I skrivande stund arbetar han tillsammans med några kollegor med att upphandla ett nytt underhållssystem åt ett stort företag inom logistikbranschen.

– Det här är ett litet bolag med nära till beslut. Jag upplever att vi har väldigt bra sammanhållning, att vi lyssnar på varandra och att alla får de bästa förutsättningarna att utvecklas – som individer, och som bolag i helhet.

På Quale är ambitionen att kunderna ska få mer data för pengarna. I pressmeddelandet sammanfattar Mikael Sjögren det så här:

– Alla rör sig åt samma håll – att vi ska rekommendera och driva kunderna framåt mot något som ger värde för dem. Vi ska inte bara slänga upp ett system och få det att fungera till varje nivå, utan göra så att kunden faktiskt får nytta av systemet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078