23948sdkhjf

Kampanj om eftersatta VA-nät nomineras till pris

Starka Betong bedriver en intensiv informationskampanj om det svenska eftersatta VA-nätet. Nu har företaget nominerats till ett pris för sitt arbete.

Dagens ledningsnät har allvarliga brister och är oroväckande eftersatt och många kommuner lägger idag fokus på att enbart laga och lappa där läckagen blivit för stora, konstaterar Starka Betong.

Hela samhället behöver ta ett gemensamt krafttag för att skapa rätt förutsättningar för framtidens VA-system. Och det är stora satsningar som krävs, betonar Starka. Återanskaffningsvärdet på det svenska VA-systemet är 800 miljarder kronor. Det är lika mycket som den totala statsbudgeten. Det är på kampanjsidan ”Säkrad Framtid”, som Starka bedriver sitt informationsarbete. För detta har de nu nominerats till Publishingpriset 2018 i kategorin ”Kampanjsajter”.

Publishingpriset är en årlig jurybedömd tävling. Priset har delats ut sedan 1990 och belönar ”lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation” i filmer, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker, samt på webbplatser.

Juryn består av verksamma kommunikatörer såsom fotografer, grafiska formgivare, filmproducenter, journalister och redaktörer. De granskar, värderar och jämför tävlingsbidragen, som bedöms utifrån ett antal kriterier.

Prisutdelningen äger rum på Berns i Stockholm, den 7 november. Vinnarna får – förutom ära och berömmelse – en statyett samt diplom.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.344