23948sdkhjf

NEO-serien är uppdaterad

NEO-serien, från Milleteknik, är nu uppdaterad med bland annat nya kapslingar och nytt moderkort. NEO finns i tio olika konfigurationer, varav tre är nya, för att styra mindre till medelstora integrerade säkerhetssystem och inbrottslarm.

Moderkortet, som styr enheten, är uppdaterat och bland nyheterna finns fler larm. NEO finns i den mindre XS2-kapslingen och den större FLX-kapslingen, vilket är samma kapsling som finns i Milletekniks certifierade NOVA-serie.

Med de uppdateringar som nu har gjorts på NEO-serien ser företaget den som den naturliga ersättaren till BAS-serien, som utgår under slutet av 2018. NEO uppges vara en kostnadseffektiv batteribackup som uppfyller de krav som finns på den nordiska marknaden vad gäller larmfunktioner och modularitet.

Milleteknik är en svensk utvecklare och tillverkare av batteribackuper för skydds- & säkerhetsbranschen, industrin och andra aktörer som kräver högsta energitillgänglighet i sina säkerhetssystem. Företaget, som har funnits sedan 1993, garanterar reservkraften i viktiga samhällsfunktioner såsom brandlarm, passersystem och utrymningslarm. Företaget håller på att certifiera sig för ISO 9001 och ISO 14001. Forskning, utveckling och produktion sker i Partille, strax utanför Göteborg.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078