23948sdkhjf

Ny app från Festool

Festool har lanserat en ny app, Festool Order-App.

Med orderappen väljer man bekvämt passande tillbehör via den integrerade produktkatalogen. Appen är länkad till användarens myFestool-konto och visar användarens alla registrerade verktyg, så att man smidigt kan söka och beställa rätt tillbehör till dem.

Under ”Mina produkter” kan man spara och hantera tillbehör och förbrukningsmaterial i individuellt upplagda mappar – för att komma åt dem snabbare när det är dags att beställa igen. Inköpslistor skapas på nolltid och skickas via e-post till återförsäljaren.

Flera medarbetare kan slå ihop sina listor digitalt via en utsedd inköpare på företaget och skicka sin gemensamma lista till återförsäljaren. Rollen som inköpare eller medarbetare kan enkelt ställas in under ”Min profil”. Tack vare den överskådliga navigationen och de stora knapparna är det lika lätt att använda appen ute på fältet som i verkstaden. 

Festool order-app finns från och med maj för Android- och iOS-telefoner och -surfplattor och kan laddas ner kostnadsfritt från App Store och Google Play.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094