23948sdkhjf

Växer i Stockholm och Göteborg

Efterfrågan ökar och Pirtek tar in fler slangbussar.
I Stockholm och Göteborg har den befintliga styrkan på åtta respektive fem bussar stärks upp till tio och sju. Senare i år väntas en ytterligare expansion.

– Vi har vuxit stadigt sedan verksamheten i Sverige drogs igång för tio år sedan. Hela tiden har fler och fler insett den ekonomiska vinningen med att spara sin tid. Inte minst i storstadsområden där det tar tid att ta sig genom trafiken. Vi utökar för att möta upp den efterfrågan som finns. Dessutom måste vi alltid ha en liten överkapacitet för att kunna hålla vårt löfte, att vara på plats inom en timme. Vår genomsnittliga ankomsttid ligger dock under halvtimmen. Det gör oss unika, säger företagets vd Stefan Fallenius enligt ett pressmeddelande.

Pirtek Europe etablerade sig på den brittiska marknaden år 1988 och har sedan dess vuxit till en stor leverantör av servicetjänster inom mobil tillverkning av hydraulslang. I höstas etablerade sig Pirtek på den svenska marknaden genom att köpa Slangakuten.

På den svenska marknaden tillhandahåller företaget Slangakuten verksamhet dygnet runt i Stockholm (inklusive Uppsala/Mälardalen/Nyköping), Östergötland, Göteborg (Västra Götaland och Halland) samt Skåne.

I hela den europeiska verksamheten har företaget 185 servicecenter och drygt 740 slangbussar. Dessa finns i Sverige, Belgien, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Irland och Storbritannien.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079