23948sdkhjf

Ny säkerhetslösning för trygg arbetsmiljö

Schneider Electric lanserar en ny säkerhetslösning som ska ge en tryggare arbetsmiljö.

Säkerhetslösningen, EcoStruxure™ Security Expert, integrerar hela säkerhetsinfrastrukturen i ett enda system för att säkerställa maximal trygghet i byggnader.

Funktioner för passerkontroll och inbrottslarm fungerar utan avbrott och användaren får en tydlig överblick över systemfunktioner samt eventuella överträdelser. Med hjälp av lösningen går människorna som vistas i byggnaderna säkra, samtidigt som tillgångarna skyddas. Teknologin gör det möjligt att visualisera och kontrollera hela anläggningen. Lösningen koordinerar olika säkerhetsapplikationer med fastighetsautomation för att effektivisera såväl arbetsmiljö som verksamhet. Säkerhetslösningen uppges möta säkerhetsindustrins striktaste standarder och regelverk, där kryptering samt autentiserings-funktioner skyddar kommunikation mellan systemenheter, arbetsstationer och mobila enheter. Det grafiska användargränssnittet levererar all information i realtid som behövs för att dela, analysera och rapportera data. Vilken mobil enhet som helst kan användas. Administratörer och ingenjörer får full insyn i säkerhetssystemet och dess funktioner. På så går det att säkerställa driften och upptäckta eventuella hotbilder i tid.

Systemet inte isolerat utan kan integreras tillsammans med andra byggnadsteknologier. Det möjliggör optimering av all fastighetsrelaterad verksamhet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11