23948sdkhjf

Ny jordtagstång från Fluke

Att testa jordkomponenten i utrustningar genom att koppla bort parallella jordningar och hitta passande platser för jordspett kan vara farligt och tidsödande.
Med den nya spettfria jordtagstången Fluke® 1630-2 FC kan elektriker och underhållstekniker mäta resistans i jordslingor för flerjordade system bara genom att använda det dubbla tånggapet, så att mätningar kan göras snabbt och säkert utan att ledare behöver blottläggas.

Jordtången registrerar automatiskt data vid förinställda intervall och sparar upp till 32 760 mätningar i minnet enligt de inställda loggningsintervallen. Det robusta tånggapet är utformat för att behålla sin placering och kalibrering även i de mest krävande miljöer.

1630-2 FC är en del av Fluke Connect® – ett system av fler än 40 trådlösa testverktyg som kommunicerar via Fluke Connect-appen eller Fluke Connect Assets-programmet, som är en molnbaserad lösning som samlar in mätningar för att ge en heltäckande bild av kritisk utrustningsstatus.

Det låter tekniker se, spela in och dela med sig av mätningar från jordtagstången i realtid via smarttelefoner eller surfplattor och automatiskt överföra dem till Fluke Cloud-lagring tillsammans med taggar och instrumentens GPS-position.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062