23948sdkhjf

De lanserar träningskoncept för industrin

SSG och DynaMate lanserar tillsammans ett nytt träningskoncept för industrin med ambitionen att skapa en hållbar produktivitet i världsklass.

Idag på konferensen DI Hållbarhet lanseras ett nytt komplett träningskoncept för svensk industri med syfte att öka produktiviteten och höja konkurrenskraften mot omvärlden.


Konceptet kallas för Flow och ger industrin ett behovsanpassat träningsprogram för att kunna förbättra sin produktivitet. Konceptet är ett samarbete mellan SSG Standard Solutions Group, som har lång erfarenhet av att skapa standardiserade lösningar för industrin, och DynaMate, som är experter inom underhåll och verksamhetsutveckling.


– Med DynaMates expertis inom underhållsfrågor och SSGs filosofi med att samverka inom industrin och leverera standardiserade tjänster, kan vi hjälpa industrin att maximera sin produktivitet och använda sina resurser på ett hållbart sätt, säger Mats Jakobsson, VD för SSG.


Med Flow skapas processer för en hållbar produktion och underhåll utifrån en organisations förutsättningar och vilja att förbättra produktiviteten. Arbetet startas med en nulägesanalys, där man utefter resultat skapar ett träningsprogram som innehåller ett antal åtgärder och aktiviteter, som till exempel utbildningar, rådgivning, handböcker och en analys av prestationsförmågan. Man får även en jämförelse mot andra företag om hur produktiviteten ser ut. Vid avslutat arbete finns ett förbättrat flöde, ett flow, inom organisationen.


– En industri som ska finnas i många år måste vara hållbar, vilket ställer krav på en hög produktivitet. Med Flow tränar vi en organisation att nå sin fulla potential, och skapar därmed en effektivare verksamhet som är mer lönsam, säger Johannes Holmberg, divisionschef på DynaMate.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093