23948sdkhjf

Rejlers stärker sitt erbjudande inom cybersäkerhet

Via sitt förvärv av finska konsultverksamheten Three Kings av Flamia Oy stärker de sitt erbjudande inom cybersäkerhet, informationssäkerhet och dataskydd inom verksamhetskritiska miljöer.

- Utan dataförbindelser går det inte att styra energiproduktionen och starta upp efter avbrott. Säkra dataförbindelser är oerhört viktiga för vårt energisystem. Vi hjälper våra kunder i energiomställningen och med detta förvärv säkerställer vi uppbyggnaden av pålitliga och driftsäkra dataförbindelser till exempelvis vindkraftsparker. Jag önskar våra nya medarbetare varmt välkomna, säger Rejlers Finlands vd Mikko Vaahersalo.

Three Kings konsulter kommer att ingå i divisionen för energi och infrastruktur med tjänster såsom modernisering och effektivisering av energisystem samt att skapa en trygg infrastruktur inom trafik och telekommunikation. Omkring 250 personer arbetar inom energi och infrastruktur hos Rejlers i Finland.

– Hotbilden har stärkts inom energi och infrastruktur under det senaste året. Som en del av Rejlers kan vi ännu bättre stötta dessa verksamheter och övriga kunder vad gäller informationssäkerhet och cybersäkerhet, säger Three Kings vd Ismo Karttunen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093