23948sdkhjf

Tillsammans blir de ENWELL

Förre året köptes Energiförbättring Väst upp ENWELL. Nu har Energiförbättring Väst bestämt sig för att anamma namnet ENWELL och slås ihop med Klimatteknik.

Förra året förvärvade ENWELL samtliga aktier i Göteborgsbaserade Energiförbättring Väst. ENWELL levererar serviceleverantörer av hållbara energilösningar, baserade på bergvärme och andra värmepumplösning samt kompletterande sol och laddlösningar för hushåll och kommersiella fastigheter. Företaget är ett helägt dotterbolag till Vattenfall vars strategi är att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation.

– Vi ser verkligen fram emot att tillsammans fortsätta utveckla affärer och kundrelationer i Energiförbättrings och Klimattekniks hemmaregion. Vi är också övertygade om att vi med hjälp av deras kompetens kan förbättra våra erbjudanden inom hela koncernen. Energiförbättring Väst är ett kvalitetsbolag och tillsammans stärks vi i vår fortsatta utveckling och i vår strävan om att ge bästa möjliga kundupplevelse, säger Martin Reinholdsson vd för ENWELL-gruppen.

Koncernen äger sedan tidigare det Göteborgsbaserade företaget Klimatteknik som nu slås ihop med Energiförbättring Väst och bildar ENWELL Göteborg. Energiförbättrings Väst tidigare vd, Louise Florell, kommer att leda det nya bolaget.

– Vi är väldigt glada över att bli en del av ENWELL och fortsätta utvecklas tillsammans med en stark ägare och kompetenta kollegor. För oss känns det som ett naturligt steg att delta i ett lite större sammanhang tillsammans med ENWELL-gruppen och det innebär även att vi kan addera solceller till vårt erbjudande. Framöver kommer vi bland annat att ha ett eget installationsteam för solceller, solhybrider och solfångare, säger Louise Florell i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.344