23948sdkhjf

Currentum satsar på elföretaget

I slutet av januari kommer Elektriska Montagebyrån bli en del av Currentum.

Det Helsingborgs baserade bolaget Elektriska Montagebyrån grundades 1934 av Sven Andersson. Under sina 90 år som verksamma har de utvecklats och förändrat sin verksamhet i omgångar och idag drivs bolaget av Peter Jönsson. Förra året nådde bolaget en överenskommelse med Currentum.

– Upplägget som Currentum presenterade är klockrent för oss. Vi får fortsätta vara våra egna, samtidigt som vi blir en del av något större. Det ska bli väldigt spännande att se effekterna av de samarbeten vi kommer kunna få till som en del av Currentum, säger Peter Jönsson, ägare och vd på Elektriska Montagebyrån.

Annika Mortensen, regionchef Syd i Currentum ser det som en förmån att få välkomna ett så välskött och anrikt bolag till gruppen.

– Elektriska Montagebyrån är ett utmärkt komplement till gruppens befintliga bolag. Det här förvärvet är ett kvitto på att Currentum är en attraktiv kraft i branschen. Det är vi verkligen stolta över, säger Annika Mortensen.

I nära samarbete med sina kunder genomför Elektriska Montagebyrån allt ifrån byte av strömbrytare och installation av elbilsladdare, till kompletta elinstallationer i nybyggda fastigheter.

– Elektriska Montagebyrån finns inte till för vår skull, utan för våra kunders. Det är jätteviktigt för oss att vara flexibla, lyssnande och att arbeta tillsammans med kunden. Genom det förhållningssättet säkerställer vi långsiktiga och välfungerande kundrelationer berättar Peter Jönsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063