23948sdkhjf

Sodexo ska sköta drift och underhåll åt Algeco

Sodexo ska från den 1 december leverera facility management-tjänster som lokalvård, service och hantering av felanmälningar samt bemanning av reception, kiosk och vaktmästeri åt Algeco, som är leverantör av modulbyggnader, bodar och containrar.

Algeco levererar modulbyggnader, bodar, containrar, kyl- och frysmoduler till den offentliga och privata marknaden och bland kunderna finns allt från anläggningsföretag, fordons- och försvarsindustrin samt vård och omsorg samt utbildningssektorn.

– Partnerskapet leder in oss i en växande och spännande del av branschen med moduluthyrning och boenden. Vi hoppas på att hitta många samarbetsmöjligheter med Algeco i framtiden, säger Peter Mellin, vd på Sodexo Sverige,

– Algeco är en etablerad spelare, vilket är en trygghet. Vi är glada och stolta över att få förtroendet att leverera våra tjänster i deras lokaler.

Algeco har över 20 000 enheter att hyra ut och är verksam i Sverige, Norge, Danmark, och Finland.

– Vi har höga förväntningar och ser fram emot att låta Sodexo visa vad de går för. Förhoppningen är att vi kan dra nytta av varandra i många projekt framåt. Tillsammans erbjuder vi ett brett tjänsteutbud, något som kommer våra kunder till gagn, säger Erik Lundin, Team lead camp & industry på Algeco.

–  Avtalet innebär att vi kan erbjuda kvalitativa mertjänster till våra kunder, säger Erik Lundin, vidare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078