23948sdkhjf

Peab storsatsar på drift och underhåll

Peab tar sats för att bli bäst på drift och underhåll, en ny organisation och en ny chef ska lyfta området.

Från och med 2023 ska Peabs kunskap och kompetens för drift och underhåll återfinnas i en enda region, som dessutom ska få en ny regionchef: Andreas Rydbo.

Peab betecknar förändringen som en storsatsning på drift och underhåll

– Genom att samla all drift och underhåll i en och samma region får vi en nationell organisation med en högre grad av specialisering vilket ger oss större synergieffekter. Ambitionen är att Peab ska vara den ledande entreprenören inom drift och underhåll i Sverige, säger Lotta Brändström, affärsområdeschef på Peab, i ett pressmeddelande.

– Det känns väldigt kul att komma till Peab som jag alltid haft en god bild av som ett stort men familjärt bolag. Jag ser mycket fram emot att få fortsätta utveckla en välfungerande verksamhet tillsammans med alla kompetenta medarbetare i Peab, säger Andreas Rydbo, i samma pressmeddelande.

Han tillträder sin nya tjänst den 1 december och kommer närmast från rollen som vd på AF Gruppen  Sverige, där han ansvarade för bygg- och anläggningsverksamheten. Andreas Rydbo har också arbetat på Trafikverket

– Vi är väldigt glada att Andreas ansluter sig till oss på Peab. Han kommer att bli en viktig förstärkning i vår fortsatta resa. Med sin gedigna erfarenhet från såväl entreprenad- som beställarledet ser vi stora möjligheter att ytterligare förstärka vår position inom drift och underhåll, säger Lotta Brändström.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109