23948sdkhjf

WSP samlar resurserna

I somras tillträdde Helena Strandlund Selander som ny marknads- och kommunikationschef på WSP, hon kommer att ingå  i både den svenska och den nordiska ledningsgruppen.

Enligt WSP har teknikkonsultkoncernen har växt mycket globalt och tillsättningen ska vara ett sätt att samla sina kommunikationsresurser på nordisk nivå.

– Jag är glad att kunna presentera Helena som ny marknads- och kommunikationschef på WSP. Med Helenas bakgrund och breda erfarenhet från internationella och komplexa bolag kommer vi kunna ta nästa steg i att utveckla och stärka varumärket ytterligare. Till exempel genom att ta vara på vår nordiska, men också globala styrka och kompetens, säger Anna-Lena Öberg Högsta, vd för WSP Sverige och Norden, i ett pressmeddelandet.

Helena Strandlund Selander har en gedigen bakgrund inom kommunikation, med flera kommunikations- och ledarroller inom Volvokoncernen. Närmast kommer hon från posten som kommunikationschef på Sandvik Machining Solutions.

– WSP är på en väldigt spännande utvecklingsresa. Hela affärsidén genomsyras av en mycket stark hållbarhetsagenda som också är inbyggd i affären. Jag är imponerad av den gedigna kunskap som finns inom WSP och den otroligt snabba tillväxtresa som gjorts de senaste åren, säger hon i pressmeddelandet.

Läs mer om: WSP
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ytskyddsdagarna: Gör morgondagen redo för framtiden
Ytskyddsdagarna: "En bransch jag inte vill lämna"
Fiskekyrka på glid? Nej tack!
Bonus för minskad klimatpåverkan
Ytskyddsdagarna: En kickstart med teknikstrul och skratt
Verkstadsföretaget tillverkar bara av återvunnet material
Andra Nordiska Medier
Metal Supply SE
Verkstäderna
Process Nordic

Sänd till en kollega

0.109