23948sdkhjf

WSP samlar resurserna

I somras tillträdde Helena Strandlund Selander som ny marknads- och kommunikationschef på WSP, hon kommer att ingå  i både den svenska och den nordiska ledningsgruppen.

Enligt WSP har teknikkonsultkoncernen har växt mycket globalt och tillsättningen ska vara ett sätt att samla sina kommunikationsresurser på nordisk nivå.

– Jag är glad att kunna presentera Helena som ny marknads- och kommunikationschef på WSP. Med Helenas bakgrund och breda erfarenhet från internationella och komplexa bolag kommer vi kunna ta nästa steg i att utveckla och stärka varumärket ytterligare. Till exempel genom att ta vara på vår nordiska, men också globala styrka och kompetens, säger Anna-Lena Öberg Högsta, vd för WSP Sverige och Norden, i ett pressmeddelandet.

Helena Strandlund Selander har en gedigen bakgrund inom kommunikation, med flera kommunikations- och ledarroller inom Volvokoncernen. Närmast kommer hon från posten som kommunikationschef på Sandvik Machining Solutions.

– WSP är på en väldigt spännande utvecklingsresa. Hela affärsidén genomsyras av en mycket stark hållbarhetsagenda som också är inbyggd i affären. Jag är imponerad av den gedigna kunskap som finns inom WSP och den otroligt snabba tillväxtresa som gjorts de senaste åren, säger hon i pressmeddelandet.

Läs mer om: WSP
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
71 miljarder saknas till vägunderhåll
Jätte vill investera 300 miljarder på ny elproduktion
Svenska kraftnät ska bygga kraftledningar till Gotland
F5 lanserar ny AI-tjänst för ett självläkande API-försvar
Vindkraften byggs ut – men utbildningsplatserna står tomma
Hon får pris för sitt bidrag till robotsäkerhet
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11