23948sdkhjf

Nytt underhållskoncept hos Würth

Den 31 maj-3 juni ställer vi ut på Underhållsmässan i Göteborg. Träffa  Würth i monter C04:22. I montern kommer det snackas underhållskonceptet OSRY.

Würth kommer visa besökarna på mässan hur de kan spara både tid och pengar. I montern kommer de att visa sitt totalerbjudande innehållande produkter, tjänster, service och kompetens. Inom konceptet som kallas OSRY finns det en rad olika områden som är till för att skapa en effektivare underhållsverkstad.

Vår inriktning på denna mässa kommer vara vårt helhetskoncept inom kemi, PPE och våra digitala ORSY, samt de traditionella. Dessa delar har vi valt ut i riktlinje med vår strategi och den inriktning som mässan har produktivitet, hållbarhet, digitalisering, industriell säkerhet och additiv tillverkning. För oss på Würth är hållbarhet en central del i vårt arbete och vår kemikaliehantering underlättar för våra kunder att få en säker hantering av produkterna som de använder i sitt dagliga arbete, säger Åsa Sterling, chef för Metall-divisionen.

Hon tillägger: 

I montern kommer vi att presentera nyheter gällande våra digitala ORSY-lösningar. Detta är framtiden och ska bli väldigt spännande att få vara med och utveckla tillsammans med våra kunder.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066