23948sdkhjf

Diskutera underhållsföretagens utmaningar på Underhållsmässan

TNG Techs specialister på datadriven teknikrekrytering kommer att medverka på Underhållsmässan 31 maj - 3 juni. Mässan sker på Svenska Mässan i Göteborg.

Bolaget har lång erfarenhet av rekrytering och konsultuthyrning av specialister och chefer inom underhåll. Under mässans samtliga dagar kommer specialister att finnas på plats för att prata om den utmaning många företag inom underhåll står inför, det vill säga att hitta rätt medarbetar för att skapa framgångsrika team.

– Industri 4.0 innebär såväl möjligheter som utmaningar. Tack vare ny teknik är det idag möjligt att få väldigt hög tillförlitlighet i utrustningen, vilket på sikt bidrar till en mer hållbar industri. Samtidigt ställer tekniken och ett mer datadrivet arbetssätt nya krav på vilken kompetens som behöver finnas inom organisationen.

Det säger Pär Johansson, produktägare för TNG Tech till Underhållsmässan. Han förklarar:

– Bland annat ser vi att tvärfunktionella kompetenser inom exempelvis IT- och underhållsområdet ger möjligheter som exempelvis att man på bästa sätt kan analysera och använda den data man får fram. Att man är förändringsbenägen, öppen för ny teknik och kan använda den på ett smart och hållbart sätt.

Monter: B04:32

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.141