23948sdkhjf

Jernbros expansion går söderut 

Jernbro Industrial Services förvärvar Reppu Svets och Montage. Med förvärvet blir Jernbro starkare inom industriellt underhåll och projekt i Skåne.

− Syftet med affären är att stärka vår verksamhet i södra Sverige. Köpet innebär dessutom att vi får en lokal anknytning i Trelleborg i tillägg till våra befintliga anläggningar i Helsingborg och Malmö, där även Reppu har verksamhet. Reppus medarbetare har hög kompetens och det kommer att starkt bidra till Jernbros tillväxt, berättar Daniel Backman, COO på Jernbro, i en kommentar.

Om Reppu Svets och Montage

Reppu Svets och Montage AB hanterar uppdrag inom byggsmide, industrirör, mekaniskt underhåll och projektering. Företaget startade 2011 och har idag 30 medarbetare som det senaste året har omsatt cirka 45 miljoner.

Den tidigare vd:n på Reppu, Sami Järvenpää, kommenterar affären:
− Det ska bli fantastiskt kul att bli en del av Jernbro som både har ett bredare utbud och en bredare marknad. Att få en ny hemvist i ett större industrifokuserat bolag ska bli spännande.

Han fortsätter:

− Personalen är positiv till avtalet och jag tror att Jernbro med sina uppbyggda stödfunktioner och genom sin mångåriga erfarenhet kommer att ge personalen en bra anställningstrygghet, fortsätter Sami.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079