23948sdkhjf

NCC ska underhålla åt Region Sörmland

Ramavtalet är signat. Det är NCC som ska utföra ny-, om- och tillbyggnationer samt under håll inom Region Sörmlands fastighetsbestånd.

– Vi bygger om, moderniserar och bygger nytt i hela länet. Med NCC får vi en trygg och erfaren huvudentreprenör som håller samman helheten över hela Region Sörmland. De känner väl till våra verksamheter och medarbetare från tidigare projekt, samarbeten som fungerat mycket bra under flera års tid, säger Johnny Niskanen, projektchef byggledning och ombud, Region Sörmland i ett pressmeddelande.

Fastighetsbeståndet består bland annat av sjukhus, vårdcentraler, samt ytterligare lokaler och fastigheter. Ramavtalet är uppdelat i tre områden: norra, västra och södra regionen.

– NCC och Region Sörmland har en bra relation och ett gott samarbete. Sen tidigare bygger vi för framtidens vård vid regionens tre sjukhus. Genom avtalet kan vi tillsammans fortsätta planera och genomföra samhällsviktig modernisering med hänsyn till pågående verksamheter, säger Johan Karlsson, produktionschef NCC Building Sweden i en kommentar.

Avtalet gäller från och med januari 2022 och löper på i två år. Det finns möjlighet till två års förlängning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125