23948sdkhjf

Vägunderhållsjätten har fått utmärkelsen Karriärföretag 2022

Det är Svevia som har fått utmärkelsen Karriärföretag 2022. Det är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga talanger.

- Att Svevia har blivit utsedda till ett Karriärföretag 2022, det vill säga vi är ett av företagen på listan över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga, är väldigt roligt. Det betyder att vi uppmärksammas för vårt arbete med att utveckla våra medarbetare internt och med att tydliggöra interna karriärvägar, samtidigt som vi profilerar oss gentemot studenter och unga akademiker som ett företag där man kan utvecklas och göra karriär, säger Sara Tocklin, HR-chef på Svevia i ett pressmeddelande.

Motiveringen lyder: 

Svevia är inte bara bra på att bygga vägar i praktiken utan de har även byggt vägar inom företaget som skapar sammanhållning och personlig utveckling för sina medarbetare. Inom företaget utvecklas man i ständig takt och det finns många karriärvägar att ta. Svevia lägger även stort fokus på studenter och young professionals genom möjligheter inom företaget. Svevia skapat en trygg arbetsplats där medarbetarna kan känna sig väl omhändertagna.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109