23948sdkhjf

Storskogen storsatsar på underhåll

Storskogen har under året gjort en del förvärv. De förvärvade bolagen kommer att utgöra fem nya affärsenheter inom affärsområdena tjänster och industri.

Om de förvärvade bolagen:

Adero är en leverantör av tekniska ventilationsinstallationstjänster i Stockholm och Uppsala området. Bolaget har kompetens inom HVAC-installation där de har full möjlighet att ta fullt projektansvar inklusive planering, installation och service.

SoVent Group är verksamma inom sotning och ventilationsservice. Gruppen bildades 2018 när sex sotnings- och ventilationsbolag gick samman. Idag består de av mer än 30 bolag. Företagsgruppen har fokus på att erbjuda sitt tjänsteerbjudande, investera i digitala verktyg samt öka servicenivån.

Buildercom levererar molnbaserade informationshanteringslösningar för fastighetsägare och byggbolag i Finland. Plattformen innehåller tjänster för informationshantering, arkivering och hyresförvaltning som används under fastighets livscykel. Det vill säga allting som rör byggfas, underhållsarbeten och förvaltning av fastigheten.

Viametrics är en internationell leverantör av tjänster inom besöksräkning. Erbjudandet baseras på en kombination av hård- och mjukvara som förser fastighetsägare, återförsäljare och kommuner med trafikdata. Viametrics tjänster används i 50 länder och på fler än 15 000 platser.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093