23948sdkhjf

Syntronic på Elmia Subcontractor

Syntronic är det globala designhuset som utvecklar avancerad elektronik inom områden som telekom, industri, medtech, automotive och defense. I år är de också utställare på Elmia Subcrontractor.

Syntronic representerar elektronikbranschen på Elmia Subcontractor.

-Det finns en otrolig potential och mycket som måste göras för att vi ska lyckas ta elektrifieringen, processen och säkerheten till en helt annan nivå än vad vi är idag, och det ganska fort, menar Roger Lindholm, vd för Syntronic Production Services. 

Han fortsätter:

– Med vårt teknikkunnande och de lösningar vi har kan vi klara av detta och ge förutsättningar för att komma framåt. Den här branschen måste ta plats.
Dock så finns det utmaningar som måste lösas och det snarast. Roger identifierar tre utav dem som i sin tur är beroende av varandra: cybersäkerheten i samband med digitaliseringen, kompetensbristen och omställningen till att bli koldioxidneutralt.

Trots pandemin är det full fart framåt för Syntronic. Med två nya verksamhetsområden, antenn- och filterkonstruktion, tre internationella nya kontor, större mekanisk enhet och genom nyrekryteringar kan Syntronic nu erbjuda ännu starkare helhetslösningar inom elektronikutveckling. 

- Vi vill vara en one-stop-shop som växer organiskt, erbjuder globala lösningar men samtidigt finns nära kunden, förklarar Roger.

Syntronic deltog på Elmia Subcontractor för första gången 2019 och ser nu mässan som den bästa platsen att visa upp sig på. Under mässan kommer att det att presenteras vilka satsningar som har gjorts under pandemin.

- Vi har tidigare fokuserat på mer rena elektronik och tekniska mässor men den typen av mässor passar inte oss längre beroende på hur vi vill presentera vad Syntronic står för. Ska vi ställa ut på en mässa så ska det finnas beslutsfattare på plats och det kände vi att det fanns här säger Roger.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.25