23948sdkhjf

Nav för underhåll och support

Svenska 3D-skrivartillverkaren Wematter inleder samarbete med italienska Bologna 3D. Därmed etableras ett sälj- och servicenätverk för 3D-skrivaren Gravity i Italien. Samarbetet är ett steg i Wematters internationalisering och erbjuder därmed den europeiska marknaden tillgång till Gravity 2022.

– Det känns väldigt bra att ha en så kompetent och erfaren partner som Bologna 3D i Italien. Vi tar ännu ett steg i vår tillväxtresa med Bologna 3D som officiell partner för expansion i Europa. Nu får vi en stark närvaro på den italienska marknaden och etablerar ett nav för både underhåll och support som garanterar hög service till våra slutkunder, säger Robert Kniola, grundare och vd på Wematter.

Verksamheten Bologna 3D som drivs under bolaget OT Informatica har under sommaren genomgått både teoretisk och praktisk utbildning samt teknisk certifiering för att kunna utföra service och underhåll av samtliga maskiner. Bolaget har tidigare sålt industriella 3D-skrivare av (Fused filament fabrication, FFF-modell men utökar nu sortimentet för att kunna erbjuda kunder fler och nya möjligheter.

– Vi letade efter en annan additiv teknik för att utöka vårt nuvarande erbjudande, för att ge våra kunder de smartaste verktygen för att bli ännu mer innovativa och konkurrenskraftiga, säger Giulio Orsini, vd för OT Informatica och fortsätter: 

– I slutet av det första virtuella mötet med Wematter stod det klart att vi hade hittat exakt vad vi letade efter: ett kompakt ekosystem som kan integreras i alla företag. Enkelt och intuitivt, vilket garanterar professionella och repeterbara resultat, allt i en häpnadsväckande design. Vi är stolta och glada över att kunna presentera Wematter-revolutionen för den italienska marknaden.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094