23948sdkhjf

Nytt namn, ny vd och nya möjligheter

Från och med september har Klätterservice Öresund AB annat namn, nämligen Vyn AB. I samma veva tillräder Jon Enström som ny vd i bolaget.

Klätterservice Öresund har snabbt funnit sin plats på marknaden i söder. Allt fler beställare ser fördelarna med reparbete som underhållsmetod. Intresset har framförallt växt inom bygg- och fastighetsbranschen. 

Jon Enström har en stark förankring i Malmöregionen och har varit aktiv delägare i företaget sedan starten 2016. Jon har arbetat inom yrkesklättring sedan 2005 och har tillsammans med avgående vd, Anton Torsholm, startat upp och utvecklat företaget till att bli en stabil aktör på marknaden. 

- Vi är nu väletablerade i Malmö och ser en allt större efterfrågan på våra tjänster. Tillsammans med fantastiska kollegor i både Malmö och Stockholm har vi byggt upp verksamheten år för år till en stark och självständig organisation. Nu är vi redo att fortsätta utveckla verksamheten i Malmö, något vi ser fram emot med stor tillförsikt, säger Jon Enström.

För Vyns kunder och samarbetspartner innebär förändringarna inte mycket mer än att logotypen och namnet byts ut. Företaget kommer att drivas med samma starka värderingar och samma duktiga yrkesklättrare som utför arbeten. 

- Jag är övertygad om att detta blir en bra boost för Klätterservices verksamheter i Stockholm och Östersund, där vi nu kommer fokusera fullt ut, men också att Vyn i Malmö får stå på egna ben och utvecklas åt eget håll, säger Anton Torsholm.

- Jag har all respekt för att Anton väljer att kliva av i detta läge för att kunna fokusera helhjärtat på Klätterservice i Norden AB som tar stora kliv framåt. Precis som tidigare kommer vi att ha stor glädje av varandras erfarenheter och jag ser stor potential i kommande samarbeten mellan bolagen. Förändringarna som sker nu ser jag personligen som en enormt spännande nystart och det ska bli kul att bygga upp ett nytt varumärke med lokal förankring i branschen, avslutar Jon Enström.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078