23948sdkhjf

Ny vd för Enaco-koncernen

Enaco som är verksam inom infrastruktur för avbrottsfri drift och säkerhet till datacenter, fastigheter och andra kritiska miljöer tillsätter nu en ny vd.

Mikael Berggren tillträder som tjänsten som vd och koncernchef i början av september 2021. I dagsläget axlar han rollen som operativ chef där han på ett framgångsrikt sätt utvecklat såväl affären som den operativa verksamheten. 

Vid bolagsstämman den 12 maj 2021 valde styrelseledamoten, Anna Lindberg, CFO för Enacos ägarbolag, till ordförande för Enaco. Magnus Angermund, tidigare vd för Enaco valdes till styrelseledamot.  

Enaco hoppas att genom att göra dessa tillsättningar att de ska ta nästa steg i utvecklingen av koncernen. Mikaels och Magnus gedigna kunskap och erfarenhet av datacenterbranschen är prioriterat när Enaco går mot att bli en tydligt nischad tjänsteleverantör för verksamhet med höga krav på avbrottsfri drift. 

- Enaco är det företag som verkat längst i Sverige med datacenter som specialitet. Jag har haft förmånen att vara med och bygga och utveckla bolag inom vår nisch. Jag ser fram emot att använda alla mina erfarenheter när vi nu satsar vidare på att bli kundernas första val, säger Mikael Berggren, tillträdande vd för Enaco-koncernen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093