23948sdkhjf

Mikael Berggren – ny chef på Enaco

Enaco Sverige är verksamt inom infrastruktur för avbrottsfri drift och säkerhet till datacenter och fastigheter. Nu har företaget anställt Mikael Berggren som operativ chef. Därmed ska han axla rollen som exekutivt ansvarig för Enacos regioner, nationellt.

Läs också: Ditt företag kan bidra till att lösa kapacitetsbristen i elnäten

- Enaco befinner sig i en starkt expansiv fas där Mikaels kompetens och erfarenheter matchar vår utveckling perfekt. Vi är mycket glada att hälsa honom välkommen till Enaco, säger Thomas Lundin, vd och koncernchef för Enaco Sverige.

Mikael Berggren kommer närmast från Delta electronics och har dessförinnan i många år arbetat för Coromatic group. Sina mer än 20 års erfarenhet av lösningar för kritisk infrastruktur på säljande och ledande befattningar är han nu glad att få dela med sig av.

- Marknaden för kritisk infrastruktur är utmanande med ständigt nya krav. Enacos långsiktighet och förmåga att agera agilt för att överträffa kundernas krav är en stor tillgång. Jag ser verkligen fram emot att bidra med mina erfarenheter, säger Mikael Berggren.

Mikael Berggren tillträder sin nya roll den 30 mars.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125