23948sdkhjf

Kedjehjul med utbytbara delar uppmärksammas

I ''103 unga idéer'' har Företagarna och Almi gemensamt utsett 103 företagsideér och tillsammans uppmärksammat unga personer som inspirerar - varav en är Nordic Quick Systems och Sammy Pergament som verkar för säkrare underhåll inom industrin.

Nordic Quick Systems har utvecklat och lanserat ett kedjehjul med utbytbara slitagedelar, för snabbare och säkrare underhåll inom industrin. Företaget grundades år 2019 och har redan hunnit exportera sin produkter till fyra andra marknader - Norge, Finland, Tyskland och Storbrittanien.

Företaget har också blivit utsett till ett Nordens främsta framtidsbolag av Techarenan Challenge.

Sammy Pergament, vd på Nordic Quick Systems, berättar för UochD att han är väldigt glad för att han och bolaget har uppmärksammats. Han vet att han har blivit nominerad till Företagarna och Almi, men han vet inte av vem.

- Varje slitagedel väger bara några få kilo, vilket gör det enklare och säkrare för medarbetarna att hantera. Inga komponenter behövs kapas eller svetsas, vilket eliminerar brandrisken och gör underhållsarbetet tryggare, säger Sammy Pergament, till UochD.

Sammy Pergant berättar också att de fortsätter att utveckla andra industrikomponenter med utbytbara slitagedelare, för att underlätta och effektivisera underhållet inom industrin. Bolaget tror på en stark tillväxt. 

- Under det senaste året har vi sett en brant tillväxtkurva, berättar Sammy Pergament.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094