23948sdkhjf

De rörtekniska lösningar blir allt fler

Rörtekniska lösningar är det Sandbäckens levererar. Nu utökar de sin verksamhet genom att förvärva Rörbolaget i Nässjö.

Rörbolaget i Nässjö startades 2005 och har en kundmix bestående av lokala fastighetsbolag, industriföretag, offentlig sektor och fastighetsägare.

Bolagets verksamhet och affärserbjudande omfattar traditionella vvs-installationer, från badrum och fjärrvärmecentraler till industrimontage med licenssvetsning. 

Det är ett nytt bolag som nu förvärvas av Sandbäckens men platsen är ingalunda ny. Sedan tidigare finns nämligen Sandbäckens etablerade på orten genom bolaget Sandbäckens rör i Vetlanda.

- Jag är mycket glad och stolt över att få hälsa Rörbolaget varmt välkomna till Sandbäckens. Tommy och Ulf tillsammans med sina duktiga medarbetare kommer att stärka vår marknadsposition ytterligare i Nässjö med omnejd, säger Torbjörn Carlsson, vd för Sandbäckens rör i Vetlanda tillika regionchef Syd.

- Vi ser fram emot att få fortsätta utveckla Rörbolaget i Nässjö tillsammans med Sandbäckens. Genom att gemensamt möta marknaden kommer vi att kunna erbjuda våra kunder en starkare installatör och partner med ökade resurser och ett bredare utbud, säger Tommy Ottosson och Ulf Karlsson som är delägare Rörbolaget i Nässjö.

Övertagandet är beräknat till januari 2021.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125