23948sdkhjf

Rörbolaget får ökade resurser

Västervik får behålla sitt rörbolag. Med Sandbäckens som förvärvare är avsikten att bredda erbjudandet genom gemensamma resurser.

- Jag ser fram emot att Rörbolaget och våra medarbetare nu kommer att få möjlighet att utvecklas inom Sandbäckens. Rörbolaget kommer att fortsätta vara en lokal, trygg och flexibel VVS-partner här i Västervik, samtidigt som vi får tillgång till ökade resurser och möjligheten att bredda vårt erbjudande på marknaden, säger Mats Söderkvist, vd på Rörbolaget.

Rörbolaget M Söderkvist AB grundades 2004 av Mats Söderkvist som tidigare varit verksam inom bolag som Calor Celsius, och BPA såväl i Sverige som i Tyskland. Bolaget är i dag en heltäckande VVS-partner till såväl företag som bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Västervik med omnejd.

- Västervik har under en längre tid varit en intressant tillväxtort för Sandbäckens VS-verksamhet. Därför är jag extra stolt över att nu få hälsa Mats och teamet på Rörbolaget varmt välkomna till Sandbäckens. Jag ser fram emot att följa bolagets fortsatta utveckling inom ramen för Sandbäckens affärsmodell, som ett dotterbolag under ledning av Mats som vd och delägare, säger Mats Åström, koncernchef på Sandbäckens.

Rörbolaget kommer att ingå i Sandbäckens geografiska VS-region Syd med rapportering till regionchef Torbjörn Carlsson. 

Avtalet signerades den 5 oktober 2020.  

Överlåtelsen är beräknad till månadsskiftet november - december 2020.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.281