23948sdkhjf

SKF och stålvalsverket tillsammans mot driftstopp

SKF och den mexikanska ståltillverkaren Deacero ingår ett partnerskap för att förbättra effektiviteten och minska antalet produktionsstopp i Deaceros stålvalsverk i Celaya.

Deacero är den största ståltrådstillverkaren i Mexiko. De driver 17 produktionsfabriker och 26 distributionscenter i Nordamerika.

Genom att arbeta tillsammans med att undersöka prestandan i Deaceros valsverk kan lagrens användningstid och maskinernas drifttid öka. Detta minskar de totala underhållskostnaderna samt förbättrar produktionskapaciteten och hållbarhetsarbetet i fabriken.

- Trender på marknaden innebär att tillverkare behöver leverera bättre kvalitet, kostnadsminskningar och kortare ledtider. SKFs tjänster hjälper oss att uppnå detta samtidigt som det skapar innovativa lösningar som hjälper oss att fortsätta leverera värde till våra kunder, säger Iván Martinez, Central negotiation director på Deacero.

Partnerskapet baseras på ett avgiftsbaserat upplägg som omfattar lager, rekonditionering av lager, underhållstjänster och applikationskunskap.

- SKFs unika kombination av service och kompetens har i över 20 år hjälpt kunder att effektivisera deras produktion. Vi är mycket glada att Deacero delar vårt engagemang att arbeta tillsammans för att förbättra den lokala industrins konkurrenskraft, säger Claudinei Reche, President, SKF Latin America.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094