23948sdkhjf

Batteridrivna sensorer för förebyggande underhåll

Det handlar om batteridrivna sensorer som samlar in den data som behövs för att optimera processer och planera förebyggande underhåll. Bland annat.

iiootes syfte är att påskynda utvecklingen inom IoT, sakernas internet. Det vill de göra med avancerad teknik som hjälper företag att fatta smarta och hållbara beslut. De utvecklar helt enkelt avancerade IoT-lösningar.

En av lösningarna är batteridrivna sensorer för kunder inom avfallshantering och återvinning. Lösningarna hjälper dem att samla information om antalet besökare, besökarnas beteendemönster, väder och behållarnas användning. Med hjälp av data kan återvinningscentralerna optimera sina processer och resurser, automatisera operationer och planera förebyggande underhåll.

– Enligt FNs mål för hållbar utveckling strävar vi efter att minimera slöseriet med resurser och hjälpa industri- och serviceföretag att fatta smarta och hållbara beslut. De industriella IoT-lösningarna och tjänsterna som vi tillhandahåller kan mäta många typer av data och användas för att analysera användning, beteendemönster och effektivitet i våra kunders verksamhet. Med denna information kan de optimera sina resurser, minimera miljöpåverkan och spara sina kostnader. Dessutom kan sensorerna hålla reda på antalet besökare i lokalerna, vilket hjälper kunderna att undvika folkmassor och följa hälsorekommendationer, vilket är särskilt viktigt i pandemitider, säger Robert Spertina, Head of IoT på iioote.

Inför lanseringen av iiootes batteridrivna sensorer har dreas kompetenspartner Sigma technology solutions informationsingenjör bidragit till att ta fram informativ och användarvänlig produktinformation, vilket hjälpt iioote att leverera en komplett produktupplevelse för kunden.

– iiootes vision att utnyttja kraften i data och det uppkopplade samhället till att hjälpa människor att fatta smarta beslut ligger oss väldigt nära. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet inom Internet of things, dataanalys och informationshantering i framtiden, säger Robert Åberg, Head of digital services på Sigma technology.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078