23948sdkhjf

SKF lanserar nytt diagnosverktyg: ”Extremt kraftfull”

SKF utökar sin portfölj med ett nytt datainsamlingsverktyg som ska ge insikter om tillståndet i roterande maskinutrustning.

Nu har SKF utökat sin Microlog Analyzer-familj med Microlog Analyzer dBX. Den nya modellen ska enligt SKF erbjuda snabbare insamling av data och större diagnostikeffekt.

– Den nya SKF Microlog Analyzer dBX, som ingår i vår breda portfölj av lösningar för tillståndsövervakning, byggd på toppmodern teknik, är ett kraftfullt verktyg för fristående felsökning och ingår i ett omfattande program för förebyggande underhåll. SKF Microlog Analyzer dBX tillsammans med vår analysprogramvara ger förstklassig information och insikter om tillståndet i kundens roterande maskinutrustning, säger Janne Westerlund, Director Services & Technologies EMEA på SKF, i nyheten.

Den portabla lösningen i kombination med analytisk programvara ska förbättra schemaläggningen av underhåll för roterande maskiner. När SKF Microlog Analyzer dBX används som en del av en tillståndsövervakningslösning kan den upptäcka problem med roterande utrustning snabbt och exakt.

– SKF Microlog Analyzer dBX mäter med vår MPA-in-a-flash-metod, vilket gör enheten extremt kraftfull, säger Christophe Andre, projektledare på SKF.

Enheten tillåter användaren att utföra en rad uppgifter, inklusive slagtester, digital inspelning, modalanalys, balansering i flera plan samt cross channel phase. Den kan tillämpas i alla typer av industrier, inklusive massa och papper, mat och dryck, förnybar energi, gruvdrift, off-highway, metall, automation och marin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063