23948sdkhjf

"Jag drivs verkligen av att se hur människor växer"

Norvatek invest som bland annat producerar prefabricerade pumpstationer, VAverk och VA-tekniska lösningar får ny HR-ansvarig.

Hon heter Ulrika Stevrell.

– Jag drivs verkligen av att se hur människor växer och att kunna skapa förutsättningar för att utveckla den organisation och de medarbetare jag arbetar med. I den här tjänsten kommer jag få möjlighet att från grunden börja arbeta med allt från employer branding och kompetensutveckling, till att skapa kreativa vägar för kunskapsspridning i bolaget. Jag tycker om att se och lära mig olika branscher och den här är helt ny för mig, och det ska bli väldigt spännande, säger Ulrika Stevrell, HR-ansvarig på Norvatek invest.

– Vi har vuxit med nya affärer och flera förvärv under den senaste tiden och vår plan är att fortsätta att expandera mot en miljard kronor i omsättning. Det gör att vi behöver en ny typ av organisation som kan hantera det bolag vi är idag och det vi kommer att bli. Att vi nu anställer Ulrika är en viktig del i detta. Vi ska leda vår bransch och vara den mest attraktiva arbetsgivaren och då är våra medarbetare den viktigaste resursen vi har. Det är här som Ulrika ska bidra med sin erfarenhet och energi. Vi har naturligtvis många rekryteringar att
se fram emot som hon kommer att ansvara för, men det viktigaste är att ta tillvara på den kompetens vi nu har i bolaget och utveckla den för framtiden, säger Fredrik Jonsson, vd på Norvatek invest.

Ulrika kommer senast från rekryteringsbranschen där hon under tre år arbetade på PS partner som affärskonsult inom HR. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.157