23948sdkhjf

Schneider electric rankas etta i Gartner supply chain top 25: Europe top 15

De erbjuder digitala lösningar för energihantering och automation.

Schneider electric har även under många år arbetat aktivt med att digitalisera sin egen leveranskedja. Koncernen har infört programmet Tailored sustainable connected supply chain 4.0 för att skapa en anpassad och hållbar leveranskedja från början till slut – från upphandling till tillverkning, planering och leverans.

Och arbetet har uppmärksammats. Schneider electric rankas nu som etta i Gartner supply chain top 25: Europe top 15.

– Vårt nätverk av leverantörer, fabriksanläggningar och distributionscentra har digitaliserat processer och verktyg för att optimera energianvändning, produktkvalitet och kostnader. Under de senaste månaderna, när leveranskedjan har utsatts för påtagliga störningar, klarade vi tack vare de senaste årens digitalisering att ta oss igenom turbulensen på ett smidigt sätt och kunde fortsätta att leverera till våra kunder säger Stéphane Poittevin, senior vice president global supply chain på Schneider electric.

Och det med ödmjukhet.

- Detta säger jag med ödmjukhet och med en uppmuntran för att fortsätta och påskynda vår digitala transformation. Jag vill tacka teamen på Schneider electric som har gjort detta möjligt och berätta hur stolt jag är över de resultat som vi har uppnått hittills.

Gartners årliga supply chain top 25 identifierar ledande aktörer inom leveranskedjor och lyfter fram de bästa exemplen. 

År 2019 omfattade Schneider electrics globala tillverkning 200 fabriker i 44 länder, 97 distributionscentra och en personalstyrka på 86 000 personer. De hanterade över 291 000 artiklar och över 150 000 ordrar dagligen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.095