23948sdkhjf

Underhållsföretaget tar över driften av hjulsvarven

Underhållsföretaget Euromaint är ny hyresgäst i tågserviceanläggningen i Hallsberg. Nu är hjulsvarven i drift i deras regi.

- Vi är mycket glada över att kunna inkludera denna moderna anläggning i vårt landsomfattande verkstadsnätverk. Hjulsvarven i Hallsberg, med sin höga kapacitet, flexibilitet och strategiska placering kommer att bli ett mycket bra komplement genom ökad kapacitet i vårt utbud av svarvtjänster, säger Jonas Gunnarsson, chef fordonsunderhåll Euromaint.  

Hyresavtalet för drift av hjulsvarven är tecknat med Train alliance som innehar säkerhetstillstånd som infrastrukturförvaltare. 

- Vi hälsar Euromaint välkomna till Train alliance toppmoderna tågserviceanläggning i Hallsberg och ser fram emot ett långsiktigt och utvecklande samarbete, säger Joakim Weijmer vd i Train alliance.

Euromaint som ägs av fordonstillverkaren CAF, är redan idag leverantör av svarvtjänster i Malmö, Stockholm och Luleå och innehar alla nödvändiga behörigheter och tillstånd vilket möjliggör en trygg återstart av verksamheten.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.156