23948sdkhjf

Intertechna tar över försäljningen

Intertechna som arbetar med underhåll och kalibrering utökar sitt ATEX-sortiment genom ett samarbete med tyska Intertec. De tar helt enkelt över försäljningen på den svenska marknaden. 

Intertec är leverantör inom design, tillverkning och tillhandahållande av skyddslösningar för kritisk utrustning inom processindustrin. De har ett stort utbud av skydd för kritisk utrustning i form av ATEX-klassade skåp för montage av exempelvis analysutrustning eller annan känslig instrumentering.

- Intertechna har under flera decennier erfarenhet av att leverera lösningar till industrin i Sverige och är högt uppskattade och respekterade. Tillsammans med deras expertis i den svenska marknaden och välkända sätt att skräddarsy lösningar till sina kunder gör dem till rätt partner för oss att vidareutveckla vår verksamhet i Sverige, säger Patrick Van Winckel, chef för affärsutveckling på Intertec-Hess.

- Genom ett nygammalt samarbete med Intertec kan vi utöka vårt ATEX-sortiment ytterligare och ge våra kunder en trygg och högklassig lösning när det kommer till att skydda sina instrument och styrutrustning mot extrema klimat. Intertec erbjuder även det bredaste urvalet av explosionssäkra värmare på marknaden med en rad olika kvalitetsstämplar, exempelvis IEC, ATEX, CSA/NRTL med flera, säger Janne Persson, vd på Intertechna och fortsätter:

- Utbudet från Intertec gör det möjligt för användaren att konfigurera en exakt lösning med den optimala värmeöverföringsmetoden, den bästa monteringen och så vidare. Intertec kan tillsammans med Intertechna välja rätt komponenter eller konfigurera en applikationsspecifik värmare- eller temperaturregleringslösning så kunderna får exakt det de behöver.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125