23948sdkhjf

Ska sköta all IT åt Almi

Almi sökte en partner för att effektivisera IT-miljön och få ett samlat helhetsåtagande för IT-miljön. De fann B3.

Almi erbjuder finansiering och affärsutveckling till företag i Sverige med tillväxtpotential, både företag som är i startfas och befintliga företag.

- Vi är glada att vi fått förtroendet att bli en komplett IT-leverantör för Almi, och att få realisera deras strategi kring Cloud- och SaaS-tjänster. Almi har en mycket betydelsefull roll för tillväxtföretagen i Sverige, och det ska bli spännande att nu få skapa den flexibla och kostnadseffektiva IT-miljö som deras verksamhet behöver, säger Sven Uthorn, vd och koncernchef för B3 Consulting Group.

Först ska B3 ansvara för att flytta Almis IT-tjänster till Microsofts molnplattform Azure. Sedan ska de ta över servicedesk och hantering av driftmiljö. B3 ska också stötta Almis medarbetare i det dagliga IT-arbetet med nätverk, datorer och utskriftshantering och i att nyttja potentialen i Office 365 som möjliggör nya sätt att samarbeta och dela information digitalt samt arbeta på distans.

- Vi är stolta och glada för möjligheten att med modern Cloud-teknologi bygga framtidens drift och övervakning för Almi och ser även fram emot att utveckla Modern Workplace för medarbetarna, säger Ronnie Eliasson, Microsoftansvarig på B3.

Avtalet gäller för sex år med möjlighet till förlängning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093