23948sdkhjf

eMaintenance365 blir Predge

Företaget eMaintenance365 bildades i november 2013. Det har nu gått sex år och företaget är etablerat på marknaden och växer. Som ett led i att företaget har ökad efterfrågan och en fortsatt teknisk utveckling byts företagsnamnet ut. Det nya namnet är Predge.

Företaget erbjuder beslutsupport - en tjänst som hjälper branscher att fatta rätt beslut.

– Vi är mycket nöjda med att säga att vi tillsammans med våra kunder kan lösa affärskritiska utmaningar i drift och underhåll. Vi har stort förtroende från våra kunder. Vi fortsätter vår tillväxt och går in i en ny fas under ett nytt namn - Predge, säger Bengt Jonsson, vd för Predge.

Genom analys av tillståndsdata för komponenter och system bygger företaget algoritmer som förutsäger framtida förhållanden och rekommenderar åtgärder för att förhindra störningar och avbrott i produktionen. De största kunderna finns idag inom järnvägsindustrin, där Predge hjälper operatörerna att gå från reaktivt till förebyggande underhåll.

– Vi är redo att ta nästa steg och utveckla nya tjänster för att bredda vårt kunderbjudande och arbeta intensivt för att rekrytera duktiga medarbetare. Därför känns det också naturligt att vi går in i en ny kostym med nytt namn, grafisk profil och webbplats. Vi förbereder oss också på att flytta till större lokaler den 1 januari, säger Bengt Jonsson.

Den officiella namnändringen genomförs 18 november i enhet med lanseringen av den nya webbplatsen predge.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109